lunes, 23 de marzo de 2009

Sugerències dels lectors

Angel dijo...
Punto 1: lo dels capellans està fet (si en queden)Punto 2: jo m´apunte.Punto 3: podriem anar a comprar a la carnisseria de Pico.Punto 4: es pot sopar sense picant??Punto 5: més que cervessa la BBQ requereix un bon vinet (del terreno si pot ser)
23 de marzo de 2009 18:41
kiko dijo...
Angel els teus desitjos son ordes per al dia del Xef.... concedit, xo el problema es:1.Mai sabem la gent que ve fins el dimecres, xo si no teniu problema en anar el dimecres a les 19 a comprar, per mi no ho feu.2. El picant se l'administrarà cadasqu.3. La cervessa li pega a tot, xo no seré jo el que li faça ascos a un bon vinet del terreny.
23 de marzo de 2009 18:44
Pedro dijo...
Rectificacions als punts d'Angel:Punto 1: okPunto 2: okPunto 3: no sabem mai quants som fins al finalPunto 4: el picant és IMPRESCINDIBLEPunto 5: la cervessa és IMPRESCINDIBLE
23 de marzo de 2009 18:47
Pedro dijo...
però si a tu t'agrada el picant, i no t'agrada el vi!!!
Angel dijo...
home, el vi si es bo es millor que una cervessa normal!!!i el picant clar que m agrada, ho dic per Victor que pareix que a el no li entusiasma el picant
23 de marzo de 2009 18:53
Bellotero dijo...
Bon dia a tots,Voldria fer alguns comentaris al debat:punto 1: ok (jo porte un oli d'oliva "extra")punto 2: ok (jo també)punto 3: com que jo soc el que mes falle, no puc ni opinar...punto 4: el picant es com la birra, indiscutiblepunto 5: m'encarregue del vinet
24 de marzo de 2009 8:52

2 comentarios:

Angel dijo...

tornant al tema del picant : podriem fer allioli de morter de eixa que tomba de cul.
Supose que algú sabrà, no?
I sino comprem el de Florinda Chico, el del morterito de toda la vida.

kiko dijo...

jo ser fer allioli pero amb turmix. Jo sempre en els avanços teconològics...jajajajajaja