viernes, 6 de marzo de 2009

FOTOS SOPAR...ARROS VIETNAMITA...

Ensalada especial, amb pinya en el seu suc i formatge brie fregit...tota una delicia, en serio fa un contrast espectacular.

Les Olives que ha portat Carmelo, si no les pose....rebenta...jajajajaja....asi tens les olives xikillo!!!!
L'arros a la vietnamita, Galan va donar el seu vist i plau, es pareix mogolló al que fan alli, si de normal posem mitja culleradeta de Chili Powder, aquesta setmana van ser 2, no una 2, tu saps com picava....mama quema!!!!!, pero que voleu que vos diga estava bonísim, picant i tot.
Aquesta es la pinta del plat acabat, la ceba, les bajoques, el pollastre, el chili powder i com a colofó, gambes fregides amb alls, no puc descriure el que es aixo, jo trobe que si et concentres mentjant pots arribar al nirvana, amb aquella explosió de sabors que al final pica com una condenada mana de formigues roges....
Per a rematar la nit, que tinc que dir del postre, gelat de vainilla amb nous de macadamia, troçets de twix i sirope de xocolate, la mistela va ser un extra que sempre s'agraix....i fins açi el reportatge de la setmana, la setmana que ve MEXICANO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentarios:

Pedro dijo...

grande reportaje. ole ahí.

kiko dijo...

gràcies vividor.....

garrotipadur dijo...

sí,molt bon reportatge i encara que parega mentira també vaig tindre agrura i vaig pendre sal de fruites,jeje.

Al mexicà no aniré però de segur que menjareu bé i vos ho passareu bé.

Salut i fartera!

Angel dijo...

com ens cuidem , no? que grans sou!!!!

kiko dijo...

Si no ens cuidem nosaltres?...qui te que cuidar-nos?.....Angel, serà que tu teu montes mal...xikillo....jajaajjajjaajajaj