sábado, 14 de marzo de 2009

FOTOS MEXICANO

Aquesta setmana ens hem tira un poc la manta al coll, no va hi haure un article previ com ve sent habitual les ultimes setmanes, be es deu a varies raons, una que no vaig rebre la visita del Xef, per a portar-me la recepta i dos pero no menys important es que a mi tampoc m'apetia calfar-me la bola, pero com a compensació faré un reportatge fotogràfic digne d'aquest blog, dels començals i dels seguidors que te aquest lloc.

Aquesta setmana estaven especials amb formatge de gorgonzola i jalapeños

En chilada, que com el Xef no m'ha dit la recepta i jo estava enganxat de l'esquena apenes vaig tindre forçes per a fer les fotos, la setmana que ve més i millor.

Quesadillas, Este plat vol recomane per lo sencill que es de fer i lo increibement bo que esta.
Que dir del postre, gelat de torró amb sirope de xocolate i xocolatines al gust. Espere que el dilluns no hem falle el Xef i hem porte la recepta de la setmana que ve, perque la setmana pasada sabien que havia mexicano per "vox populi", encara que jo ni siquiera sabia el que el Xef ens deparava, que dir de les enxilades, jo hem vaig papar junt amb revolteta de riu (Bernardo Galan) alias la formigonera, el triturador...i molts adjectius mes que se m'ocurreixen pero así no es lloc on fer-ho public, jajajajaja,....2 i mitja + quesadilla + postre = Com diria mon pare "A cagar al muret".
Aquesta foto l'he posada per gust, la veritat es que com es la jugada més alta que ens ha ixit jugant al Texas Hold'em, ahi esta. El xef ens va pegar un palet a tots amb la jugada mestra, escalera de color, baixeta aixo si, pero a vore que li tos al Xef amb tan magna jugada. En fi, espere el dilluns rebre la visita del Xef i posar la recepta de la setmana que ve.

2 comentarios:

garrotipadur dijo...

molt bona pinta tot però m'agafa agrura només de vore les fotos,si es que el meu estòmac tant delicat li afecta tot.........jeje

Bernardo el formi és un crack i un fartera

Pedro dijo...

bona kiko. la setmana que ve ja va tocant barbacopa d'europa, no???? jugue qui jugue!