lunes, 2 de marzo de 2009

SOPAR DIMECRES....ARROS VIETNAMITA.....

Desde les terres vietnamites ens arriba aquesta recepta, amb els tocs personals del Xef, la convertirán en una delicia per als nostres paladars, una festa per als nostres sucs gàstrics i una orgia de sensacions noves que ens transportaran a un altra dimensió de sabor.
La recepta consta d'arros bollit, que el bollirem i reservarem.
Bajoqueta fina a daus, ceba troçejada, sofregim i reservem.
Tallar el pollastre a tires finetes, dorar i afegir Chili Powder al gust, nosaltres com tenim prou gust, li posarem una cullerada de postre, afegir els pasos anteriorors i mesclar per a que tot agafe la consistencia deguda, aporten conjuntament el sabor d'uns als altres, afegir sal i pebre.
Aquesta recepta ens aproparà a un mon del que Galan ens pot donar alguns consells, de segur que molt savis. Com tots sabreu va pasar el viatge de noces allí, quin romàntic per un altra part..jajajaja.
En fi, posarem les fotos i espere que s'animeu a provar de fer-lo que es molt fàcil, a més es barat i aixo en temps de crisi no te preu. Si t'agraden els articles, baix d'ells pots fer comentaris que podrem llegir i contestar.

4 comentarios:

Pedro dijo...

pues esta setmana ve victor, tindrem que incloure saldefrutas en la llista de la compra. jajaja

garrotipadur dijo...

si,compreu-ne o simplement feu-me cas quan dic,per favor picant si potser al meu plat no........jeje

kiko dijo...

El xef vol matar-te Victor...jajajajajajaja....Sal de frutas por doquier.....

Pedro dijo...

comentari post-sopar: el extra de picant, va ser tot un encert: un poc més de chilli powder ja es considera dosi letal. La mateixa proporció espere en el pròxim sopar: mexicano infernal.