lunes, 30 de marzo de 2009

Aquesta setmana PIZZA

Com molt be resenyava el nostre company en l'article anterior aquesta setmana toca pizza. Toca aquest tipus de menjar per varies raons de pes, una ens permet seguir pagant 5 eurets i l'altra es perque amb la pizza abaratem costos que es poden invertir en altres tipus de mancances bàsiques per a aquest grup de Gourmets (compra de birra).
No es que la pizza nos ens agrade, es més ens encanta, la base de la pizza casolana, tinc que dir publicament que molts dels meus amics gràcies al boca a boca, s'han animat a fer en benefici de les seues dones o amics, que poden gaudir d'un menjar complet i de dieta mediterrànea. Apart de la base la resta es deixa a l'imaginació de cada xef, si el gran cuiner que portem tots adins, alguns mes fons que altres.
La pizza es un menjar recurrent, barat i complet. Nosaltres ens veiem en la tesitura moltes vegades de recòrrer a aquest tipus de menjar, per una part per gust i per l'altra com he explicar abans econòmica.
Aixi que aquesta setmana Pizza, espere que amb mozarela, tomaqueta, salami i un poquet de picant. L'altra de ceba, anxoves i "alcaparras".
Aquesta setmana, encara que es prompte, no he rebut la visita del Xef i tot el que pose son suposicions meues o el que a mi m'agradaria que succeira, vos deixe sempre l'espai de baix per a comentaris, que si son bons els publicaré en el blog com a sugerències dels lectors, el blog vull que estiga viu i que continga moltes opinions, no sols la meua (un pseudoXef-psicopatal, aspirant a Gourmet).
Si al final tinc la visita del Xef, posaré les receptes abans de les fotos, per a gaudiment dels nostres més fiels lectors.
PARAULA DE XEF
sustet dijo...
Aquest dimecres ens anirem a terres Italianes per saborerjar unes pizzetes( una cuatre formatges i el altra amb salami-picant-cebeta..............)Be vos esperem prompte a tots i cuidevos durant la setmaneta.
AMEN.

2 comentarios:

Pedro dijo...

Lamente contradirte però les pizzes han de ser: 4 formatges i Picant. Gorgonzola i Ditets a tope.

kiko dijo...

sols puc dir, amen