miércoles, 6 de mayo de 2009

AVUI PIZZES

Per raons econòmiques i socials, ens veiem obligats a tirar mà de les pizzes, que per un altre costat, es que estan tan bones, el Xef té una maneta per a fer la massa, massa per a la carabassa.
Avui les pizzes seràn de Formatge gorgonzola i salami per un costat.
Ceba, anxoves i caparretes per un altre, amb els famosos naxos estilo Xef, amb la col.laboració especial de Juanjo que ens va portar Chile habanero desde Mèxic, no veges com pica el conenat, bo, bo.
Anunciar que les pizzes no seràn picants, bo aquesta afirmació pot canviar si el Xef ho considera oportú, a lo que anem, explicar les raons econòmiques i socials del manjar d'avui, digne dels cardenals de la mateixa Roma.
Econòmiques clarament, poder gaudir de l'estatus de preus populars que mantenim a pesar de la crisi, 5 eurets. Sense renunciar als ingredients bàsics d'aquestes juntades. (birra i picant).
Socialment es per a que Angel s'unixca a la festa dels dimecres que damunt hi ha Xampions i tinc les fitxes del poker que trauen fum.
Tenim preparada una sorpresa espectacular per a d'açí exactament 2 setmanes, anirem desvelant pistes per que pugueu esbrinar de que es tracta. Que sera?.
No es pergueu detall de les evolucions d'aquest blog.
art. 101 LGX.

2 comentarios:

Unknown dijo...

aneu a disfrutar mes que els italians de piaza........................... i la setmana que be seguierem en terres italianes, uns spaghetti a la napolitana uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kiko dijo...

exclusiva del Xef, mmmmmm, els meus sucs gàstrics comencen el festin....