jueves, 30 de abril de 2009

CHILI AMB CARN (article nº 100, espere estar a l'altura)


Chili con carne, arroç i jalapenyos, mmmmmmmmmmmm, picantoset, Victor haguera necesitat un carregament de Sal de frutes, jajajaja, victor t'anyorem, a vore quan vens, la setamana que ve es pizza, va animat, encara que supose que estaras mort de la setmana de festes de Benissa.

Presentació dels plats acabats, el pa al mig, les panyenyes noves de Pedro i les meues d'anar per casa, metxero, en fi no soc un bon fotògraf, pero com soc l'unic, perque Pedro sols te manetes per al seu blog de bàsket, que no vaig a fer-li propaganda perque ells tenen més visites que aquest, cosa injusta per un altra part, pero que hem de fer, espere que en unes setmanes poder fer un reportatge que siga espectacular i ens torne a la cima dels blogs.

Com ja sabeu estic inmers, en una moguda que m'absorbeix gran part del meu temps, per aixo aquesta setmana no viag posar article previ, encara que vaig rebre la visita del Xef, que hem va comentar la recepta, pero que a mi se me va pasar apuntar per a deleite dels nostres fidels seguidors, en fi, aquest es l'article centenari de la constitució d'aquest blog, hem correspon a mi l'honor de redactarlo, no ha sigut per sorteig, ni per atzar, simplement soc el que més articles posa aixi que bàsicament tenia per estadística que tocar-me a mi. Ahir va ser un dia relaxat, sols van vindre 4 components del club, aixi no podem fer caixa per a comprar les coses bàsiques que ens fan ajuntar-nos setmanalment (birra), aixi que des d'açi faig una crida a la convocatòria dels components del club i altres que no sent-ho, tenen una relació estreta amb nosaltres, o ja han vingut alguna volta. Aixo va per Angel que hem va comentar que volia Pizza, la setmana que ve hi haurà pizza, per a deleite i disfrute d'aquest gran jugador de poker i millor persona.
Es el que millor seca capellanets, com son els unics que menge, per a mi personalment estan de lujo. Done la benvinguda oficial al club de fans a Talo, que dir d'aquest revolucionari, agitador de masses, que per cert va naixer el mateix dia que jo, mon pare conta una anecdota molt divertida que eixe dia 15 de juliol, havia una tormenta increible, clar les desgracies no venen soles. Talo benvingut i si algun dia vols vindre tens les portes obertes del club, pero aixo si, porta gana de menjar i 5 eurets, que per a convidar esta la cosa, jajajajajajaja.

3 comentarios:

garrotipadur dijo...

hola gent! a vore si a la propera vaig que passa el temps i sempre tinc coses.

Les festes bé però al treballar no m'he enterat massa,això sí,a partir de hui a rematar-les amb concert de la gossa sorda i després festa remember.
Demà descans i el dissabte ruta a la muntanya i després dia de les anyades....

Angel dijo...

demà pizzes varies? ohh siiii

kiko dijo...

Pizzetes, xikillo, de salami i ceba amb anxoves...