sábado, 9 de mayo de 2009

PIZZES DEL XEF


La presentació dels ingredients abans de pasar a formar part de nosaltres, podreu apreciar la qualitat en la que ens menegem habitualment.

Les pizzes d'aquesta setmana, no se si es perque va tardar el Xef a traureles, pero estaven especialment bones, des d'açi vull donar l'enhorabona al creador d'aquestes receptes que ens porten per moments a l'antiga Roma.

La pizza de quatre formatges, que vos he de dir, jutjen vostés.

Aquesta es la meva preferida, li tinc predilecció, ademés va ser una petició meua personal al Xef, damunt va ser la primera en ixir, l'èxit va ser arrollador, va ser vista i no vista.
Aquesta es especial per al vividor i trobe que també una petició personal, no he pogut contrastar aquesta informació, aixi que tot son suposicions, jejejeje...

Voreu apreciat que no totes les pizzes tenen foto, la raó la trobareu en la foto de baix, el resultat d'una llarga espera, vamos que les pizzes va ser tocar taula i ràpidament engullides pels començals, pareixia una sopà dels morts de fam i aixo que no estava Carrillo, que si no trobe que no ixen ni de la cuina. Va ser una bona vetlada, regada amb mistela que va portar el Xef de no se on, casera trobe, mare meua estava aconyacà, ideal per a anarten a sobar mitg anestesiat.

3 comentarios:

salva mestre dijo...

mel

salva mestre dijo...

Quando torno a casa da una pizza Xató. Con formaggio, pomodoro, mozzarella, prosciutto, funghi. Buona pasta fatta da linee. Class. Repics.

kiko dijo...

Maestre, que gran animador de blogs... repicador màximus.... hormigueante piernal....fidel lector, easy, lo hace fácil....