jueves, 2 de abril de 2009

FOTOS SOPAR PIZZES I ELABORACIÓ

Primer que tot tinc el plaer d'anunciar que soc amic de Jaume Femenia Ribes, un crack mundial, lider de l'entorn, fenomeno mediatic, etc...
Pastem 500 grs. de farina amb dos culleraes d'oli , un got d'aigua i llevadura. Pastem i reservem almenys 45 min. , per a que fermente i puge la massa.

Una vegada la massa ha pujat fins el seu punt màxim o ens hem esperat almenys 45 min., ja podem escampar la massa al gust.

Después de fer la pizza al gust, posar-li els ingredients damunt es un poc a "libre albedrio", nosaltres vam decidir fer una picant a tope amb ditets picats, ceba i una vegada cuita li posem el salami.

Esta com podeu observar es 4 formatges, per a fer esta pizza podeu gastar els formatges que vullgau, més o menys com abans (libre albedrio), pareix que m'he ensanyat aixo avui.

Esta es la de salami, pero recordeu que es posa una vegada acabada de coure la pizza, "vease la fotografia siguiente".


Aquesta pizza es amb sobrasada, si vos agrada aquest podructe típic de les terre mallorquines, pero que la que es fabrica en aquesta zona res te que envejar-li, vos recomane aquesta pizza, vos sorprendrà.

La de 4 formatges acabada, no hem digueu que no li pegarieu un mosset....mmmmmm....
Botelleta de cava per a celebrar un nou èxit en les nostres reunions setmanals, també vam comprar una cervesa nova que va calar entre l'opinió dels gourmets.
Pròxim projecte fabricar la nostra propia cervessa, estigueu atents a les evolucions d'aquest blog.
Comentaris, sugerències i demes rallaes de bola que vos pegue, poseu en l'apartat de comentaris, baix.

1 comentario:

Toni dijo...

Jaume m'ha furtat el títol de líder de l'entorn??? El temps no passe en balde!