miércoles, 15 de abril de 2009

AVUI SOPAETA AMB BAIXES

Les baixes paskueres ens han deixat en cuadro, Carmelo assaig, Galan pare, Rafa convidats, Xef missatge encriptat, Victor fartant marisc, Juanjo Balneari.
I vosaltres direu qui sopa?, Jo i el vividor, bocadillet d'embotit, ma a ma, amb el villareal com a colaborador estrela de la nit. Aquesta setmana tampoc hi haurà foto-reportatge, no val la pena. El que si que valdrà la pena es vore el futbol, sopar i rubies fresques, el que vinga benvingut serà i el que no vinga falta no es farà, es una bona filosofía de vida, encara que jo no puc aplicarla sempre (puto bustamante).
Aixi que encara esteu a tall, les línes dels nostres telefons estan obertes, per a cualquier incorporació d'ultima hora, els telefons deixaran de funcionar a les 18.00, hora màxima per a apuntarse al sopar, después serà tard, a la taula i al llit al primer crit.
Xiquillos he fallat en pasqua i en falles.
Supose que la setmana que ve tornarem a la normalitat, espere rebre la visita del Xef o almenys rebre un e-mail que no vinga encriptat, amb la recepta de la setmana que ve i fer un article a la altura d'aquest blog.

1 comentario:

garrotipadur dijo...

hola gent! kiko el dia 2 és el dia de les anyades a benissa,no veniu? li ho vaig preguntar a carmelo i no m'ha dit res.

Adéu i avisats esteu.