lunes, 6 de abril de 2009

Aquesta setmana descans

Arribada de la setmana santa ens ha trastocat un poc els plans, en fi aquesta setmana descansarem, pero per als lectors fidels els fare un regalet aquesta setmana que no hi haurà ni article post sopaeta, ni article-reportatge del sopar que haviem de fer.
El regalet serà la recepta i confecció de Mones de paskua, que en l'època que estem segur que a algú li apeteix provar de fer, vos recomane que ho feu, apart de perque es queden bonísimes, per a aprendre o sorprendre a algú.
També vos dic una cosa, hi ha un moment que la massa se te queda apegà a les mans i es fa quasi imposible seguir, però aixo vol dir que esteu propet de aconseguir-ho, la textura perfecta.
Es deixa reposar per a que puje la massa i una vegada acabada la massa un te que santiguarse (tradició que es fa entre les dones que fan postres, hem va explicar ma mare, sabiament per una altra part).
En fi seguiu conectats al blog que prompre faré el article-reportatge-recepta-modus operandi, de les mones de paskua, si algú vol una mona que ho diga ara o calle per sempre. (seran menudetes i sense ou).

2 comentarios:

roger dijo...

kiko soc roger!!!fes una mona pera mi i el dimecres vaig a per ella!!!jejejejeje.va pexis no sigues cabro i curraten unes cuantes pera la penya!!!au crack

kiko dijo...

Per supost que tens una mona feta, aixo faltava, pexis, con lo que te quiero!!!!!!!!.....cuidate crack.