martes, 12 de mayo de 2009

PASTA, TORNEM A ITÀLIA

Aquesta setmana repetim cuina italiana, bueno a qui no li agrada la pasta i la pizza, també seria una xorrada obviar-ho.
Aquesta setmana hi ha pasta que no m'enrecorde del nom, pero que porta anxoves, tomaqueta, especies variades, picant per supost, etc... (Un altre dia m'ho haguera inventat, conforme fa el Xef, xo no tinc ganes).
No m'extendré molt en el comentari, tampoc es que estiga molt insipirat, en fi, aquesta setmana i de forma consecutiva ens adintrem en el mon de l'antiga Roma, o no, el que es segur es que hi ha crisi i copa del Rey.
Torna Galan i convidat d'honor Bernaxe, bueno convidat, convidat, ja sabeu 5 eurets..... L'ordi fermenta a la velocitat indicada.
Per a la setmana que ve, faig una petició personal, HAMBURGUESES del Xef, amb salsa "de arandanos".Art. 103 LGX.

3 comentarios:

Pedro dijo...

jo propose més: mejillons al vapor de la birra.

Unknown dijo...

ok mejillonets vapor i braves increible , amb birres...................
fins dema que toca pasta aldent.

kiko dijo...

ok, I agree whith you!!!!!!