lunes, 12 de enero de 2009

MENU DEL DIMECRES 14/01/2009

La primera de la temporada, posem el menú 2 dies abans per a que ningú tinga excusa i sapiga el que es perd.
Pollastre picantón, ingredients, pollo per supost, macerat amb conyac, oli d'oliva verge extra, chili, sal, sucre, pimienta, ceba i alls, despues amb brou de pollastre de corral casolà.
Creilles, cebes a les herbes provençals al forn.
Aquest any començem la temporada amb una birra especial segons la tradició 1516 i tambè amb una altra extra doble malta amb una graduació que mareja sols de vore.
Postres encara no ho hem decidit, pero segur que ens decantem pel gelat i una mistela de primera fermentació que te unes bambolletes tipo cava.
La birra doble malta, especial reis mags per al vividor, que li agrada per damunt de tot...jajajajaja, vividor.

3 comentarios:

Pedro dijo...

gràcies, però la birra millor estrella del sur, en serio m'agrada més.

kiko dijo...

Ja sabem que el botellí es l'estrella apart de la marca, pero esta vegada l'oferta era en llanda, resignació bloggermate

garrotipadur dijo...

Allí estaré en la primera d'enguany i llàstima que no puguen vindre pedro i rafa però bé,a l'altra a vore si coincidim tots que pareix que siga impossible.

Adéu i vaja que vos agrada el toquet picantó,jeje.

A fartar!