martes, 20 de enero de 2009

PROPOSTA PER AL SOPAR D'AQUESTA SETMANA

Hem fet pizzes, hamburgueses, carn al forn de totes les maneres, pasta amb tantes salses que ni siquiera conseguiria recordarles totes, pero que hem digueu d'un Calzone?, no ho hem fet mai, ahir vaig vore a Arguiñano i hen va fer un que te que estar de lux, admés nosaltres juguem amb ventaja perque tenim l'ingredient màgic (chili powder) i ell no el va gastar......craso error.
Esperem que el Xef vinga esta vesprada per a discutir el menú, almenys li enviaré un correu amb la meua proposta, per si estaguera liat i tampoc llig aquestes paraules.
En fi el Calzone d'aquest home, portava ceba i pebrera verda fregides, carn picà mixta, formatge a taquets, la masa de la pizza per supost, salsa de tomaca i un ou......es posa al forn durant 12-15 min. aprox. i a disfrutar d'un calzone autèntic, si va avant aquesta proposta posaré les fotos amb tot el proces d'elaboració, per a que els seguidor d'aquest blog (que son molts, jajajaja) puguen experimentar a casa. Bueno també tinc que afegir que el Pinxe Supremo es desvincula d'aquest grup, te masa responsabilitats com tots sabreu, no cal que les enumere, ja ho diu prou ell. En fi guardem un segon de silenci per la baixa produida, la veritat es que a partir d'ara serán més tranquils els sopars, a cada setmana era protagonista de discusions acaloraes amb algun menbre o membra d'el dia del Xef i al final de la discusió es posava la seva parca verda i fugia com ànima que perseguix el dimoni.

No hay comentarios: