martes, 20 de enero de 2009

VISITA DEL XEF I MENÚ DE DIMECRES 21/01/2009

He rebut la visita del Xef, hem aplaçats els calzone per a la setmana que ve.....per una raó de pes, les xulles de cerdo estaven d'oferta i clar, una oportunitat aixi no es pot deixar escapar, així que tinc el plaer de presentar-vos el menú de demà.
Xulles de cerdo amb conyac, panses i ciruelos, tot al forn, salpimentat, oli, etc...., amb guarnició de creilles "revolcas", en honor al recuperat vividor, que malauradament va causar baixa la setmana pasà per un virus intestinal, se li va caducar l'antivirus i no el va renovar....ai eixes coses d'ultima hora......es un fan de les creilles en general i de les "revolcas" en particular, des de que les vam provar a la Universitat, de picaeta tenim, pintxo de clotxina en escabetx, amb cotna de porc fregida i allioli infernal (el nom li l'he posat jo, ara sabreu perque, porta alli oli amb un ditet).
Les xulles de cerdo ja les haviem fet abans, però el pintxo es novetat, espere que siga de bon gust per a tots els començals. Bon profit.

4 comentarios:

Pedro dijo...

stupendo. demà no hi ha fallo.
i pokerà sense mals rottlos, no?

kiko dijo...

exacte amic meu...jajaja

garrotipadur dijo...

Jo no podré anar i mira que m'agraden les xulles,a la propera setmana segurament hem voreu per allí.

Lo de Carrillo es veia vindre perquè un home que no para de parlar al final diu coses que no es duen dir,un descanset li vindrà bé.............i a tots nosaltres també.......

Salut i farteu bona cosa!

Pedro dijo...

t'ho has perdut, victor.
la propera setmana toca Calzone de lujo!