lunes, 26 de enero de 2009

FOTOS DEL SOPAR DIMECRES PASAT.


Gelat de vainilla amb banana i sirope de xocolate.

Plat acabat de les xulles i les "revolcas"
Molta gent que seguix el blog ens esta aportant idees de presentació, com per exemple que posem plats cuadrats i que ens esmerem més amb la presentació final del plat, jo pense que es una molt bona idea, el tema serà arreplegar els plats, però segur que ho arrplegarem d'un lloc o un altre, vullc des d'açi saludar a Rotxa per ajudar-me a millorar el blog, Patri i Aurea per aguantar-me en general i aportar idees per al blog, vos convide a que es feu fans del club i tindreu un article dedicat en exclusiva a les dos, amb fotos incloses.

Vista del forn......es que ja te bona pinta.

Favetes sacsaes de Xef
Especial pinxo d'Arzak, a mi la veritat que no hem va comvencer molt.

5 comentarios:

Pedro dijo...

el millor: els pinxos de disseny (però la resta també de luxe). Ara toca el calzone, no?
i fareme els "farolets" experimentals aprofitant el forn.

kiko dijo...

Pedro hi ha que aprofitar-ho tot....farolets al canto

Patri dijo...

Així m'agrada Kiko ( oh, que mal que em sona) Xato...que li faces cas a les teves amigues..una bona IMATGE val més que ... i si vols algún dia ens pots fer un soparet d'eixos que prepara el xef...jajaja

Áurea dijo...

Mare meua...No controle, i és la tercera vegada que escric el comentari..jeje
Jo aniré seguint el blog, i quan ja em meresca el títol de FAN, si us plau...Ens prepararas algun soparet a les amigues?...jeje

kiko dijo...

Per supost que vos prepararé un soparet....ja ho he parlat amb Patri....xo si voleu encarregar-se de quedar un dia...jo cuinaré....jajaaja..pseudoXef...