lunes, 8 de junio de 2009

SOPAR DIMECRES PASSAT, PASTA A LA MUNTANYESA


Pasta a la muntanyesa, la recepta més o menys es aquesta:
- Got de Conyac.
- Bacon.
- Ceba.
- Alls.
- Tomaca.
No se les cantitats, però vosaltres poseu-ne bona cosa, quan més sucre més dolç.

Bullir la pasta, no feia cap falta dir-ho, però per si de cas.

Montaets marca de la casa, ens agrada més que al tonto un llapis.

Després de servir, afegir formatge rallat i un raig d'oli d'oliva.

Espectacular taula parada, plats acabats de montar, etc........

2 comentarios:

Salva dijo...

Ummm eixa pasta a la muntanyesa, no t'has deixat res per explicar??? Tots els ingredients estan posats? Crec que este Sant Jaume el provarem! Vinga, que ja no s'et veu al poker palace en feisbuc!

kiko dijo...

jajajaja, ara estic viciat al poker Stars, jajajaaj, i a l'assut....vinga a vore si juguem unes manetes!!!!!