martes, 2 de diciembre de 2008

NOVA INICIATIVA "MENUS ANTICRISIS"

Una cosa esta clara, l'actual status del que disfrutavem d'un sopar espectacular, picaetes, birres, etc...., per 5 euros esta tocant al seu fí, tot esta pujant com l'espuma i comencen a sentir-se veus de que el Xef (assesorat per experts economistes), prepara uns menus anti crisi que sense baixar de qualitat podrem mantindre la quota de 5 eurets.
Ja s'està comentant que aquests menús podrien obrir una porta cap a la cuina oriental, amb noves salses picants, soja, curry....... en fi, espere que avui vinga el Xef a portar-me una recepta que poder avançar-vos aquesta mateixa vesprada.
Ja no se que posar més i com els meus pares no segueixen el blog.....Fontdemora DIMISIÓ. Va pel gremio amb millor ties..............jajajajaja......Pofesorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

Pedro dijo...

sobre tot, hi ha que incitar a l'augment del consum, amb mesures neoliberals, avalades per la teoria de Keynes y la "linterna de la economía" de la Cope.
un bon exemple, a banda del menjar oriental, és l'us indiscriminat de la targeta de client en vidal-pego (5% per a aperitius en cada pack de birres, ja de per sí d'oferta)