jueves, 11 de diciembre de 2008

LES FOTOS DEL SOPAR D'ANIT

Els menús anticrisi, s'han instaurat i ja la cuota de 5 euros no corre perill, efectivament ahir vam confeccionar un menú amb entrants, plat principal, birra (el mes important) i postre. En total ens vam gastar uns 23 eurets i aquest ha estat el resultat:

Bàsicament li furtes una ceba a ta mare, que totes les mares tenen cebes, les llimes li les furtes al veí o li les demanes (opcional), compres el pollastre perque anar a casa ta mare es fa massa evident, arròs i pases de la compra de la setmana pasada, compres pomes, birres, sidra, gelat, curry i bo tires mà del Xef perque alomillor tu a soles no ho consegueixes, per un costat bollim l'arròs i reservem.
Per un altre costat fregim les pexugues de pollastre que hem fet a daus amb suc d'una llima i ceba, despres afegim les pomes a taquets, les atmetles llaminades crues, el curry i les pases, li pegues unes voltetes i afegixes el arròs seguir remanant per a que tot agafe gustet i servir acte seguit....bon profit.

2 comentarios:

garrotipadur dijo...

Molt bona idea lo del menú anticrisi i la setmana que vé aniré a sopar i com va ser l'altre dia el meu cumple pagaré jo.

Voleu coques de dacsa?

Molta bona feina pedro i kiko amb el blog i molt xula la nova plantilla.

Adéu xicons

Pedro dijo...

deluxe, victor - felicitats..