lunes, 15 de diciembre de 2008

AQUESTA SETMANA SOPAR ESPECIAL CUMPLE VICTOR

Aquesta setmana hi ha sopar especial, es el cumple de Victor i el tio va a pagar-se unes coquetes de dacsa del rollo, supose que serán les que fa el germà...ummmmmmmmmm.....de vici. L'acompanyament serà cosa del Xef, des d'açí un recomanament, jo m'enrecorde que una vegada en vam menjar, portava pebrera roja, ou dur, tonyina, allets i algo mes que no m'enrecorde pero que tot juntet damunt la coqueta de dacsa fa que estiga de repicam el colze (Salva Mestre), que per cert no se si seguirà este blog, li ho tindré que preguntar.
M'he desviat del tema un poquet...... en fi el Victor cumpleix un any més, ja en temps de motos se'l coneixia amb el sobrenom de "la uela", jo no m'havia parat mai a pensar com podia escriure "la uela" no ho he trobat, Carrillo diria "A bien entendido, pos eso. eeeeeaaaaaa", quines grans sobretaules al Campanar, amb frases mítiques.."qui no consumeixca al carer". Victor quina gran persona, el tio esta ficat en un millió de blogs, jo la veritat es que no se els que porta en dança, espere que deixe un comentari i ho confese, gran amant de la natura, golejador de Mortalla (Quad trick Moratalla),millor persona, ha emigrat a Benissa i no tenim el plaer de vore'l més vegades pero en fi aixi es la vida, espere que aquesta setmana valga per totes les que no ha estat.

1 comentario:

garrotipadur dijo...

Carai,m'he emocionat un poc i tot,jeje.

Demà estaré el més promte que puga(però tardaré un poc) amb les coques i a vore si voleu sopar tot coques o mesclat,ja direu.

De lo dels blogs és una llista llarga:

www.penyamortsdefam.tk
www.udondarense.blogspotcom
www.penyabarcelonistadondara.tk
www.fentmarxa.blogspot.com
www.tiocuc.blogspot.com
www.carxe.blogspot.com

I n'he tenia uns altres però ja no recorde ni les contrasenyes,massa tomaca!

Au i fins demà xavals