lunes, 23 de febrero de 2009

90 % DE SUPOSAT SOPAR DEL DIMECRES

Vaig a explicar el titol d'aquest article, ens falta un ingredient que per raons de logística no sabrem si disposarem d'ell, per aixo el titol.......he rebut la visita del Xef, anem a fer uns fideus llargs amb una recepta que ens acostarà una vegada més al mon asiàtic, eixe gran desconegut per als que vivim en aquest forat anomenat Marina Alta. La recepta portarà fideus (si home?), salsa de soja, salsa teyaraki (aquest ultim nom no sabem si s'apropa a la realitat, pero aixi es pronuncia), pebrera verda, roja, cacaues, dacsa, ternera a daus i chili powder.

Pa de gamba, rollets de primavera amb salsa agredolça, regat amb suc de civada d'oferta en un mega supermercat, no vaig a fer-los propaganda que ja ells soletes s'apanyen.

De postre hi ha una sorpresa preparada, no vaig a desvelar el secret i vaig a mantindre l'intriga fins el final.

2 comentarios:

Pedro dijo...

el postre millor flans d'eixos baratets, que hi ha crisi. Per cert, hem de trobar el germà asiàtic del chili powder, alguna salsa picant en pols.. o no?

kiko dijo...

jo trobe que si....senyor Xef a INVESTIGAR!!!!!!!!!