lunes, 2 de febrero de 2009

SUGERÈNCIA PER AL XEF. SOPAR DIMECRES

Consultant els experts habituals d' el dia del Xef i després de llargues discussions, hem arribat a la conclusió que aquesta setmana toca tartaleta de carn, el motiu es que com ja sabeu, anem a donarli al blog i a les sopaes una publicitat o almenys anem a intentar-ho, be mes que publicitat el que busquem es que l'Arguiñano ens patrocine unes sartens o una caçola express. Intentarem que la recepta d'aquesta setmana tinga el mateix o millor si encara es pot, reportatge fotogràfic, per a fer un Power Point i enviar-ho al concurs del programa d'Arguiñano i si toca la flauta i ens enduguem els premis que donen i ens trauen en un programa nacional, comentant el que fem.
Per aixo la proposta per aquesta setmana es tartaleta de carn que te una presentació i una elaboració dignes d'aquest programa. Esperem que el Xef arreplegue el guant del repte que açi se li proposa, pose tota la seva experiència i sabiduria al servici d'aquest plat. Segur que amb l'ajuda habitual dels pinxes ens ho enduguem de carrer. Vull aprofitar per a dir-vos que quan entreu i llegiu articles, per favor poseu algun comentari, aixi a titol personal sabre que heu entrat i a titul general poder participar amb comentaris, sugerencies, etc.., si entreu tots el dies no cal fer comentaris tots els dies...pero algun de tant en tant.

3 comentarios:

Bellotero dijo...

Em pareix una exelent idea, i de segur que el nostre xef sera capaç de deleitar-mos amb recepta, i si de pas ens currem una bona presentació, podem intentar promociaonar-la per a vore si toca la flauta... Fins dimecres

kiko dijo...

Aquesta setmana hi ha controversia entre la tartaleta i la pizza....vorem que ens porta el xef pensat...de moment "sin noticias del Xef"

Pedro dijo...

sin noticias del xef! el xef només entra a internet per a vendre bicicletes. menudo negociante és el xef.