miércoles, 22 de octubre de 2008

SOPAR DIMECRES 22/10/2008

Avui els capritxos de la mare natura ens han privat de provar a Bernache com a Xef, avui hi havia programada una barbacoa amb debut de l'esparrago Peter Crouch, pintava be, carneta a la brasa, creilles al forn i farolets de ceba (especialitat del Xef), en fi, de perduts al riu, plan B.
Plan B:
Ens hem reunit jo i el Xef rapidament, hem tingut que pendre una decisió que no ha sigut facil, ens ha costat deu i ajuda pero al final hem arribat a una recepta espectacular,
-Cap de llomello al forn amb ceba, bacon i tot regaet amb conyac acompanyat de guarnició, creilla i carrota al vapor nevat amb formatge.
-Montaets de Llomello amb salsa Al pacino (un del secrets que intentarem desvelar en proximes edicions).
- Sticks de crocanti i vainilla.
Esperem que siga un altre exit, els meus sucs gastrics estan pegant-se un festin posant-ho en el blogg. Menys mal que contem amb l'inestimable ajuda del pinche supremo, que ha pelat com tot un profesional de la hosteleria totes les carrotes i les creilles (va apendre a la mili, va pelar mes creilles que un tonto, pero de tonto res, eh, eh, no? no?).
En un altre article i quan torne a estar inspirat, posaré les fotos i escriure breument les impresions que en el sopar d'avui es posen damunt la taula, que aprofite!

1 comentario:

Pedro dijo...

Ja t'has alçat del sofà?
Molt bó el sopar, encara que algú l'ha votat negatiu.. el dimecres que ve que el faça ell.
Si tinc un rato (sense perrera), posaré la foto que vam fer a kiko amb el sombrero mexicano mentre sobava, JAJAJAJAJAJAJAJAJA!