miércoles, 29 de octubre de 2008

HEM SAP MAL TINDRE QUE DONAR MALES NOTICIES

Bueno tampoc es tan greu, el Xef no va a poder assistir a la reunió d'aquesta nit, acabe de rebre un e-mail confirmant-me la no assistencia a l'event d'aquesta nit, be no pasa res, si el temps no ho impedeix, fins i tot podriem fer una barbacopa, amb el beneplacit dels que totes les setmanes fan posible aquesta reunió i els que no aporten molt pero venen (punxaeta a aquells que no col.laboren molt, hi ha feina i si es fa entre tots no costa tant, sempre els mateixos cansa, inclús per al pinxe supremo que m'ha comentat varies vegades l'existència d'escaquejats, en fi espere que feu una reflexió de tot aço).
Tornant a aquesta nit, damunt hi ha jornada de copa del Rei, gràcies a internet podrem vore algun partit extraoficial (cuidado con los parones), tot si telefonica esta generosa o no, vorem si obri el grifo de la banda ampla, l'esperança es l'ultim que es perd.
Ja m'he desviat del tema que es el sopar, creia estar capacitat per a pendre una decissió i que la gent secundara el menu que jo exposara, pero en realitat no estic preparat, he de consultar amb algu..........si algu mira el blogg cosa que dubte que deixe un comentari al respecte, este es un blog obert a les diferents opinions i gustos de la gent.
Molts ja el conogeu, pero el "pinxe supremo" es mes conegut com Carlos F. C., ell hem filtra les informacions, estigueu atents a les seves evolucions.

1 comentario:

Pedro dijo...

ok. rebolcás i bacon farcit de pebreres farcides de formatge? a les 19h. a ca kiko per a comprar.