lunes, 14 de septiembre de 2009

MENÚ DEL PRIMER SOPAR


Notícies fresques, ara seré jo l'encarregat de publicar les receptes del senyor xef (barallat amb la tecnologia - emails i gràcies).

La recepta d'inauguració de la temporada gastronòmica és la següent:

Aletes de pollastre a la salsa barcacoa.


Ingredients: aletes de pollastre, oli d'oliva, sal, pebre negre, salsa barbacoa, peperoig, 3 cebes tendres, pebreres verdes (el plat principal), el acompanyament serà: una ensaladeta de: bledes, formatge feta, ceba, tonynineta i salsa de yogur.

De postre gelat, i de beure BIRRA.


Malgrat que no sembla ningún santuari del futbol, intentarem que Carmelo ens pose la CHAMPIONS!


P.D. Kiko, ja et contarem, provaré de portar la càmera i fer un reportatge complet.

2 comentarios:

Unknown dijo...

avui es la gran estrena, tenim baixes , pero esperem que la proxima setmana ja estem el 90% dels menbres, tambe estem esperant que al xato mos faça algun comentari i es conecte el proper dimecres a l´hora del xef sobres 21.2O horari español, per poder parlar amb ell directament, be ja voreu el reportage que te montat pedro, fins la proxima setmana i xato no fases res que no fariem nosaltres cuidat i una gran abraçada de tots

luckyluk dijo...

Bon dia, no se si açò funciona però cec que ja tinc conte i puc ficar comentaris... XATET ahir les aletes estavemmm, NIN NIN NIN EN DEU... uffff o màs..jajaja. El dia del XEF ja a començat la temporada i en quin èxti,,, així quels bloguers que puguin,,com jo,, jajaja, a comentar.