viernes, 21 de noviembre de 2008

NOU FAN DEL DIA DEL XEF "ROTXA"

Com aquesta secció no te la acceptació que jo esperava, en fi vaig a fer un petit homenatge a totes les persones que es donen d'alta com a fans del club, sempre que no siguen membres o hagen segut membres de les sopaes, un exemple clar de lo que estic diguent es ROTXA, el tio no ha vingut mai a les sopaes, pero sap que estem fent algo gran, que pot creixer dia a dia amb l'il.lusió que posem cada setmana per a organitzarnos. En fi el tio ROTXA, es un crack com a persona i com a esportista, quina gran dupla formaven en l'equip de futbet "BTB", quina sarta de cracks jugavem a eixe equip, en fi tot lo bo s'acaba.
Ara el tio te un grupo que es diu KAMIKAZES BAND, uns integrants que anem a enumerar, Keko a la bateria, Lluis Pineda a la Guitarra, Rotxa es la veu i David el cunyat de Keko, la veritat es que sonen be, des d'açi vos mostrem tot el recolzament per a eixe nou projecte i que almenys s'ho passeu de puta mare, cosa que no dubte, jo ho he pogut comprobar les vegades que he anat a vore el grup en l'assaig dels dijousos, previ partidet al ping pong i post partida als daus a l'assut.

4 comentarios:

Angel dijo...

e-lec-tro-cu-tar-se e-lec-tro-cu-tar-se e-lec-tro-cu-tar-se e-lec-tro-cu-tar-se

si aixó poses les fotos de la llandeta.......

Anónimo dijo...

angel no cal electrocutarse tant!!!!!!!


Gracies xato frever, quin home mes gran i gran persona.

xatoxef.com

salva dijo...

el dia que feu una parrillaeta de les aquetes de fotos del dia m'aviseu primos. Poc bonils els sols. Bon blog, millor persones.
Ja heu fet els plats del somelie Carry: el picaeta, el torticoli, el cantinfla,...
Xico calla burrera...
Aneu per l'ombra i gaudiu menjant i cagant fort i no li tingueu por a la mort.

salva dijo...

van der xat a vorer si fas algun platet entre línees a lo netherland, amb formatget i taronja mecànica. A lo rafita vamossssssss. Au xatet,